Bahasa Melayu

GOLONGAN ELIT PENGGUNA HOMEOPATHY

Di Dunia Kecanggihan dan keberkesanan Homeopathy menjadikan ianya popular bukan sahaja di kalangan golongan biasa tetapi juga di kalangan golongan elit di dunia. Mereka terdiri daripada orang-orang kenamaan dan mereka-mereka yang masyhur dalam berbagai bidang. Antara mereka yang ternama diketahui menggunakan Homeopathy di masa lalu ialah Mark Twain, Geethe, Feodor Dostoevsky, Charles Dickens, Longfellow, Louisa May Alcott, Harriet Beecher Stowe, Presiden Amerika James Garfield dan William McKinley, J.D. Rockfeller, Mahatma. Ghandi, Rabindranath Tagore, Charles Frederick Menninger M.D. dan lain-lain.

Antara mereka yang terkenal di seluruh dunia menggunakan Homeopathy hari ini ialah keluarga di raja British, iaitu mendiang Lady Diana, Presiden Bill Clinton, Bill Gates, Whoopi Goldberg, Jane Fonda, Lindsay Wagner, Elizabeth Taylor, Cher, Linda Gray, Cybill Sheppard, Tina Turner, Martin Sheen, Paul McCartney, Neil Armstrong, Yehudi Menuhin, Vidal Sasoon, Boris Becker, Martina Navratilova dan lain-lain.

Di Malaysia pula, Mereka mula sedar perubatan Homeopathy merupakan satu perubatan yang berkesan dan efektif untuk digunakan dan semakin mendapat tempat di kalangan masyarakat. Untuk maklumat lanjut mengenai Homeopathy bolehlah menghubungi terus dengan Dr (H) EDDE CHAN di talian : 012- 278 3901

Download Bahasa Melayu 1

Download Bahasa Melayu 2

Download Bahasa Melayu 3

Download Bahasa Melayu 4

Download Bahasa Melayu 5

Download Bahasa Melayu 6

Comments are closed.